★★★★★

0 /5
Anmeld
Håndværker
0 /5
Google
0 /5
Facebook

Tømrermester Nicklas P. Sørensen

Pålidelig og professionel tømrer i Haslev

Hos NPS Byg har vi altid fokus på at levere kvalitet og holdbare løsninger i Haslev. Vi hjælper med alle former for tømrerarbejde, hvad end det drejer sig om nyt tag, terrasse, carport, døre og vinduer, gulv og meget, meget mere.

Uanset hvad du skal have lavet, sørger vi altid for at have en god dialog med vores kunder både før, under og efter projektet, så du får det resultat, du forventer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tagarbejde ved at ringe til os på telefonnummer 22 75 08 74. Du kan også skrive til os på info@npsbyg.dk eller gennem kontaktformularen her på hjemmesiden.

Få et uforpligtende tilbud


  Skal vi udføre dit tømrerarbejde i Haslev?

  Vi er din lokale tømrer i Haslev og omegn, hvor vi udfører alle tænkelige tømreropgaver. Vi kører ud til hele Sydsjælland og kommer også gerne forbi dig og hjælper med dit projekt – hvad end der er tale om en stor eller lille opgave. Vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner.

  Vi er en tømrer med fokus på kvalitet og professionalisme. Vi overholder derfor altid vores aftaler og leverer altid et færdigt resultat til den aftalte tid. Når du vælger os, behøver du således ikke bekymre dig om, hvorvidt dit projekt bliver forsinket.

  Som en erfaren tømrer supplerer vi altid gerne dine ønsker med vores egne erfaringer og viden og bidrager til inspiration, så vi sammen kan finde den bedste løsning på lige præcis dit projekt. Det er sådan vi tror, vi sammen skaber det bedste resultat.

  Opførelse af ny terrasse

  5-stjernet tømrerarbejde

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Den bedste oplevelse at bruge NPS Byg. Virkelig pænt arbejde og løste de udfordringer der var og opstod efter andre håndværker. NPS Byg bliver en del af virksomheden som underentreprenør. Det er et flot og pænt arbejde NPS Byg laver.
  Anmeld Håndværker logo
  Byggeselskabet Paulsen A/S

  ★★★★★

  Fik lavet inventar til butik. Hurtig levering og super flot arbejde. Det er ikke sidste gang vi benytter dette firma.
  Google
  Lene

  ★★★★★

  Rigtig god service! Og virkelig godt arbejde! 😁 Vi er så glade for det NPS byg har lavet hos os 😁
  Facebook
  Kristina

  Tømrer med fokus på tilfredse kunder

  Som din tømrer i Haslev er vores fornemmeste opgave at levere tømrerarbejde, der lever op til dine forventninger og ønsker. Derfor gør vi altid alt hvad vi kan for, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi leverer, men også at de har været tilfredse med hele processen.

  Løbende kommunikation og dialog er en vigtig del af kundeoplevelsen og ikke mindst vigtigt for, at du ender med det resultat, du havde i tankerne. Når du vælger os, får du derfor en tømrer, som ikke bare er dygtig og kompetent, men som også har et stort fokus på god kundeservice.

  Med 5 stjerner på både Anmeld Håndværker, Google og Facebook, er der heldigvis noget der tyder på, at vi lever op til vores ambition om at levere en god service til vores kunder. Skal du være en af vores mange tilfredse kunder, så tøv ikke med at kontakte os.

  Vi kommer gerne med et gratis og helt uforpligtende tilbud på din tømreropgave og tager også gerne en snak om dit projekt og om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne med en skræddersyet og fast pris på din opgave.

  Indhent et tilbud