★★★★★

0 /5
Anmeld
Håndværker
0 /5
Google
0 /5
Facebook

Tømrermester Nicklas P. Sørensen

Tagarbejde

Drømmer I om et nyt tag til boligen, garagen eller sommerhuset – eller blot et ovenlysvindue til mere lysindfald? Beslutningen kan være stor med mange overvejelser.

Vi lytter til dine ønsker og behov, så du får et tag der lever op til dine forventningerne og som kan holde i mange år frem.

Taget beskytter hele huset, er det utæt eller med manglende ventilation kan det betyde grovækst for svamp samt råd i den bærende konstruktion. Et nyt tag kan forny boligens udtryk, og forlænge dens levetid – et nyt tag eller en tagrenovering er en investering i jeres bolig og forhøjer dens værdi.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tagarbejde ved at ringe til os på telefonnummer 22 75 08 74.

Du kan også skrive til os på info@npsbyg.dk eller gennem kontaktformularen her på hjemmesiden.

Få et uforpligtende tilbud


  Nyt tag - Gør din bolig mere værdifuld

  Hos NPS Byg, specialiserer vi os i at bygge nye tage, der ikke kun beskytter dit hjem mod elementerne, men også tilføjer en betydelig værdi til din bolig. Et nyt tag er ikke bare en nødvendighed for at opretholde husets strukturelle integritet, det kan også blive en investering, der betaler sig i fremtiden.

  Når du vælger NPS Byg til at bygge dit nye tag, kan du regne med vores mange års erfaring inden for tagkonstruktion og professionelt håndværk. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet, der er nøje udvalgt til at passe til din boligs specifikke behov.  Vi kan med garanti sikrer, at arbejdet udføres med omhu og præcision, så du kan være tryg ved, at dit nye tag vil holde i mange år fremover.

  Ud over at tilføje værdi til din bolig, kan et nyt tag også bidrage til at reducere dine energiomkostninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af energivenlige tagmaterialer og isoleringsløsninger, der forbedrer boligens energieffektivitet. Ved at minimere varmetab om vinteren og holde dit hjem køligt om sommeren, vil du opleve lavere energiregninger og samtidig tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

  Nyt tag på solskinsdag

  5-stjernet tømrerarbejde

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Den bedste oplevelse at bruge NPS Byg. Virkelig pænt arbejde og løste de udfordringer der var og opstod efter andre håndværker. NPS Byg bliver en del af virksomheden som underentreprenør. Det er et flot og pænt arbejde NPS Byg laver.
  Anmeld Håndværker logo
  Byggeselskabet Paulsen A/S

  ★★★★★

  Fik lavet inventar til butik. Hurtig levering og super flot arbejde. Det er ikke sidste gang vi benytter dette firma.
  Google
  Lene

  ★★★★★

  Rigtig god service! Og virkelig godt arbejde! 😁 Vi er så glade for det NPS byg har lavet hos os 😁
  Facebook
  Kristina

  Reparationer og udskiftning af tag

  Hvis dit tag har pådraget sig skader som følge af storme, hagl, eller blot naturlig slid, er det vigtigt at få foretaget reparationer hurtigt. Vores professionelle team har ekspertisen til at diagnosticere og løse forskellige typer af tagskader. Vi reparerer løbende utætheder, beskadigede tagsten, utætte tagrender og andre problemer, der kan påvirke dit tags ydeevne.

  Hvis dit tag er blevet gammelt, og reparationer ikke længere er en levedygtig løsning, tilbyder vi omhyggelig udskiftning af hele taget. Vi forstår, at udskiftning af tag kan være en betydelig investering, og derfor sørger vi for at levere skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og budget. Vores udskiftningsprocess er grundig og omhyggelig, så du kan være tryg ved, at dit nye tag vil være af højeste kvalitet og levere langvarig beskyttelse.

  Indhent et tilbud